afo.gr

Switch to desktop

Agrenda: Χόρτασε δημοσιογραφικές σφαλιάρες και ...μυαλό δε βάζει!

ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ

Χόρτασε σφαλιάρες (δημοσιογραφικές πάντα!) ο Πανάγος, αλλά ...μυαλό δε βάζει.

 

Το Χριστουγεννιάτικο παραμύθι του, έχει τίτλο:

"Επισφαλής η ένταξη των Θεσσαλών Αγροτών στο Πρόγραμμα μείωσης ρύπανσης νερού, που εκπονήθηκε και κατατέθηκε αποκλειστικά από τον Π.Σ.Α.Θ."

 

Τα στοιχεία του παραμυθιού, "ακλόνητα": Οι Θεσσαλοί αγρότες δεν θα μπορούν να ενταχθούν επειδή ...μπήκαν τα προηγούμενα χρόνια!

ΓΕΛΙΟΟΤΗΤΕΣ

Είναι σαν να λέει δηλαδή, ότι ...οι αγρότες που παίρνουν σύνταξη απ' τον ΟΓΑ (αυτή που απέμεινε τέλος πάντων), δε θα παίρνουν πλέον επειδή ...πήραν τα προηγούμενα χρόνια.

 

Γελούν οι πέτρες, τα νταβάνια και τα πεζοδρόμια με τα παραμύθια του ερασιτέχνη εκδότη, που επί δεκαετίες προσέφερε τις ...υπηρεσίες του στο βωμό του ...αγροτικού κάματου.

 

Οι "υπηρεσίες" αυτές όμως -όπως όλα δείχνουν- φτάνουν στο τέλος τους, κατόπιν των καταλυτικών παρεμβάσεων του Πανελληνίου Συνδέσμου Αγροτικών Θεμάτων  αλλά και των στοιχείων πωλήσεων της agrenda που παραθέτουμε πιο κάτω, κατόπιν σφοδρότατης δημοσιογραφικής έρευνας

 

ΣΦΑΛΙΑΡΑ

ΧΟΡΤΑΣΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΖΕΙ

 

Οι δημοσιογραφικές σφαλιάρες που "έφαγε" τα τελευταία 3 χρόνια ο εκδότης από το afo.gr, είναι δεκάδες. Ας θυμηθούμε κάποιες από αυτές:

 

  • Σφαλιάρα, όταν έγραφε ότι οι αγρότες με φωτοβολταϊκό θα φορολογηθούν με ...δύο συντελεστές φορολόγησης, το έτος 2014.
  • Σφαλιάρα, όταν έγραφε ότι ο Π.Σ.Α.Θ. συνωμοτεί (!) την περίοδο των αγροτικών μπλόκων.
  • Σφαλιάρα, όταν έγραφε (πρόσφατα) ότι ...δεν θα πληρώνονται οι αγρότες από την παραγωγή του Net Metering (δεδομένο από το φθινόπωρο του 2013!)

 

Σφαλιάρες... σφαλιάρες.. σφαλιάρες...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ, ΤΟΥ ...ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ;

Πέραν από το προφανές που έχουμε ξαναπεί, ότι δηλαδή ο ...Καρπαζοεισπράκτορας "βγάζει σπυράκια" σε ότι εμπλέκεται ο Π.Σ.Α.Θ. υπάρχουν και μερικά ...φρέσκα δεδομένα.

AGRENDA

Για παράδειγμα, στο Νομό Λάρισας -έδρα του Προέδρου κ. Σπανούλη- έχουν "αφηνιάσει" οι "καλοθελητές" διασπείροντας ένα σωρό ψέματα για το συγκεκριμένο Μέτρο του Π.Α.Α. Μερικοί δε, από τους "καλοθελητές"  είναι πρόσωπα που γνωρίζει όλη η Λάρισα, έχουν θέσεις ευθύνης και αντί να πιέσουν προς την νομοθετική κατεύθυνση του προγράμματος, κάνουν ...ευχέλαια μη τυχόν και βγει το πρόγραμμα και ...πάρει "πόντους" ο Σπανούλης.

Για τέτοια τσίπα μιλάμε, από ανθρώπους που γνωρίζει όλη η Λάρισα και έχουν θέσεις ευθύνης

Να θυμήσουμε επίσης, ότι ο εκδότης της agrenda είναι Λαρισινός...!

ΠΩΣ ΠΑΝ' ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ;

Έχει σημασία, να ρίξουμε και μια ματιά στις πωλήσεις τις agrenda, όπου διαπιστώνουμε -ενδεικτικά- ότι από τα 14 χιλιάδες φύλλα που πούλαγε ο Πανάγος στους αγρότες το Δεκέμβρη του 2013, σήμερα έχει πέσει κάτω απ' τα μισά!

10/12/2016:  6.800
6/12/2014:  12.010
7/12/2013:  14.000

Διαπιστώνουμε δηλαδή -με μεγάλη στεναχώρια- ότι όσο υπάρχει και δρά ο Σύνδεσμος, τόσο μειώνονται οι πωλήσεις της εφημερίδας agrenda που κυκλοφορεί κάθε Σάββατο στα περίπτερα όλης της χώρας, στην πολύ καλή τιμή των 2 ευρώ/τεμάχιο και σε extra περιπτώσεις κοστίζει 3 ευρώ.


 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΝΕΡΟΥ

 

Η αλήθεια για το πρόγραμμα "Μείωσης Ρύπανσης Νερού", είναι αυτή που αναφέρει στις ενημερωτικές εκδηλώσεις του ο Σύνδεσμος, με πιο πρόσφατη αυτή που έγινε στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στους Σοφάδες του Νομού Καρδίτσας (περισσότερα εδώ). Για το εάν θα ...απενταχθούν οι Θεσσαλοί αγρότες από το Πρόγραμμα (που τόσο πολύ το θέλει ο Πανάγος!), θα το δείξει η ιστορία σε λιγότερο από 40 μέρες!

Για όλα τα υπόλοιπα παραμύθια που γράφουν "παπατζήδες της δημοσιογραφίας", παίρνουν κάθε Σάββατο την απάντηση από τα πρακτορεία πώλησης εφημερίδων.

Ο Σύνδεσμος στις 14/1/2017 θα βρίσκεται στην Πέλλα κι από τις 15 του Γενάρη ας αρχίσουν να μετρούν πωλήσεις στο συγκεκριμένο Νομό!

ΑΥΤΟΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ AGRENDAΤΑΚΛΙΝ