afo.gr

Switch to desktop

Γ. Πανάγος, μέρος 3: Αρραβώνες και μπίζνες

ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ

ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ

Διακαής πόθος για τον Πανάγο, αυτές τις 40 μέρες των μπλόκων, ήταν ο ...αρραβώνας μεταξύ Τεμπών και Νίκαιας.

 • ΠΡΟΞΕΝΙΟΠοιους ιδιοτελείς (όπως πάντα) λόγους, είχε ο εκδότης της agrenda, ώστε να καταβάλει προσπάθειες, για τον συγκεκριμένο αρραβώνα;
 • Γιατί ανέλαβε να κάνει την προξενήτρα;

Εικοσιεννέα ...κατασκευαστές πλυντηρίων (!) που ρωτήσαμε, συγκλίνουν σε δύο εκδοχές, οι οποίες μπορεί να ισχύουν και οι δύο:

Εκδοχή 1η: Με τις συγκεκριμένες νουθεσίες, απαξίωνε τα μπλόκα της Βόρειας Ελλάδας (Πανελλαδικό) και ταυτόχρονα εμφανιζόταν ώς Μέσο που (δήθεν) ωθεί προς την ενότητα των μπλόκων.

Εκδοχή 2η: Η βέβαιη απόρριψη της συγκεκριμένης εξέλιξης από τη Νίκαια, θα άφηνε περιθώρια έκθεσης του συγκεκριμένου μπλόκου, ως (δήθεν) "μη ενωτικό".

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΟΣ ΣΤΙΣ ΜΠΙΖΝΕΣ

Ο Σύνδεσμος, συμμετείχε ταπεινά στις κινητοποιήσεις του χειμώνα. Ήταν 227 τα τρακτέρ των Μελών του σε Νίκαια και Τέμπτη και άλλα 166 είχε στην υπόλοιπη χώρα.

Έχει κάποιος, καμιά αντίρρηση, για τους αριθμούς;

Πως θα μπορούσε άλλωστε να λείψει ο Σύνδεσμος από τον αγώνα, αφού εκπροσωπεί 1.500 οικογένειες αγροτών, δηλαδή, περίπου 7.000 ψυχές αγροτών;

ΜΑΛΑΚΙΕΣΝα το δούμε κι αλλιώς;

- Ήταν ο μεγαλύτερος επίσημος και αναγνωρισμένος αγροτικός φορέας, που συμμετείχε στα μπλόκα!

- Ήταν ο πιο οργανωμένος φορέας, που συμμετείχε στα μπλόκα!

 • Έχει κανείς, καμιά αντίρρηση, για το "μεγαλύτερος";
 • Έχει κανείς, καμιά αντίρρηση, για το "πιο οργανωμένος";

Άμα έχει ...να το κουβεντιάσουμε!

Όπως είπαμε όμως και παραπάνω, η συμμετοχή του Συνδέσμου, ήταν απολύτως ταπεινή.

Ούτε ...σήκωσε το χέρι για να πάρει το λόγο, ούτε έκανε γυροβολιές στα κανάλια, ούτε στήθηκε σε ευκαιριακά μικρόφωνα, για να ..."πουλήσει μούρη".

Τα - πει - νά !

ΥΠΟΥΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ

Παρά ταύτα, δέχτηκε ύπουλες επιθέσεις από τον Πανάγο, με αποκορύφωμα τις ...μπίζνες που έβλεπε ο συγκεκριμένος εκδότης, στις 26/1/2016 (δες πάνω δεξιά).

Δείτε εδώ, τι έγραφε για το συγκεκριμένο ψέμα, το afo.gr στις 26/1/2016

agrenda

Αρκεί να προσέξει κάποιος μία και μόνο μία φράση του παραπάνω κειμένου, για να διαπιστώσει το πως "ξεβρακώνονται" οι προθέσεις του μπάρμπα Γιάννη, στην επιλεκτική στοχοποίηση προσώπων. Γράφει, ο εκδότης:

 

- "Άρνηση, φυσικά κατόπιν εορτής, ότι επίκειται ραντεβού με τον πρωθυπουργό, υπηρξε προς το AgroNews από τον εκπρόσωπο του ΠΣΑΦ Κώστα Σπανούλη....".

 

Και απευθυνόμαστε στη νοημοσύνη του κάθε αναγνώστη:

 • Ώρα 14.00' γράφει ο μπάρμπα Γιάννης το ψέμα, για να στοχοποιήσει το Σύνδεσμο
 • Ώρα 15.35' τελειώνει η σύσκεψη στη Σίνδο
 • Ώρα 15.45' επικοινωνεί τηλεφωνικά ο Σπανούλης με τον Πανάγο για να διαψεύσει αυτό που είχε γράψει νωρίτερα

 

Έχει κάποιος, καμιά αντίρρηση στα παραπάνω δεδομένα ή να ζητήσουμε στοιχεία για τις κλήσεις, από βόνταφον, κοσμοτέ, γουίντ και ...ντόιτσε βέλε; 

 

 •  ΕρώτημαΤι ώρα θα έπρεπε να διαψεύσει ο Σπανούλης τα σενάρια του εκδότη της agrenda, ώστε να θεωρεί ο Πανάγος "έγκαιρη" τη διάψευση και όχι "κατόπιν εορτής";

Μήπως θα 'πρεπε να κοιμόμαστε και να ξυπνάμε με ένα τάμπλετ ανοιχτό στο agronews, περιμένοντας τα σενάρια του μπάρμπα Γιάννη και να διαψεύσουμε "στο λεπτό", διότι πιο αργότερα θα είμαστε ....εκπρόθεσμοι και ...κατόπιν εορτής;

 

Αλλά, τόσο ερασιτέχνης είναι:
Ξεβρακώνεται, από τις ίδιες του τις φράσεις!


ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΣ

Γιατί όμως, ο μπάρμπα Γιάννης, να θέλει να διαβάλει το Σύνδεσμο; Τι κίνητρα έχει;

 

Είναι γνωστό σε ...όλα τα Βαλκάνια, ότι ο Σύνδεσμος λειτουργεί αυτόνομα, χωρίς "πατέρες", χωρίς να χρειάζεται να "τα έχει καλά" με κάποιους εκδότες, του στυλ Πανάγου.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά: προοδεύει κι όλας.

 

Προοδεύει χωρίς πάτρωνες. Χαλάει την πιάτσα δηλαδή.

 

Την πιάτσα, που δημιούργησε ο ίδιος ο Πανάγος, από την ...πολύ αγάπη που έχει στους αγρότες!!!

Είναι λογικό, όταν ο Πανάγος βλέπει (video κάτω) σε σύσκεψη αγροτικού φορέα, να μαζεύονται σε ...καιρό ειρήνης (!) πάνω από 700 άτομα, χωρίς να έχουν την ανάγκη της ...στοργής του, να αισθάνεται μια ταραχή:

ΤΟ ΟΨΙΜΟ ΚΛΑΜΑ

 

Και φτάνουμε στις 22/2/2016, όπου τα μπλόκα διαλύονται και ο βασικός συντελεστής της διάλυσης, βγήκε να ...κλάψει για το κακό που βρήκε τους αγρότες, σαν τη χήρα που αφού "έκανε το φόνο", σπαράζει στο φέρετρο για να μην την υποψιαστούν!


ΤΟ ΕΡΓΟ

Αν αναλύσει κάποιος, λέξη προς λέξη, τις 4 "επικήδειες αράδες" του Πανάγου, θα φτάσει εύκολα σε ένα συμπέρασμα:

- Είναι απίστευτο, πόση υποκρισία μπορούν να χωρέσουν σε 4 μόλις αράδες. Δείτε γιατί:

 • "ο συνδυασμός αμετανόητων..."

- Ποιοι είναι οι "αμετανόητοι"; Μήπως αυτοί που δεν προκύνησαν τον Πανάγο, ώστε να τους έχει στο απυρόβλητο στα ...επόμενα μπλόκα; Γιατί στις δήθεν "μυστικές διαβουλεύσεις με τον Πρωθυπουργό" μας είπε ονόματα και μας αφήνει σε εκκρεμότητα τους ..."αμετανόητους";

Μπάρμπα Γιάννη, θέλουμε ονόματα. Μας αφήνεις κενά στην ...έγκυρη ενημέρωση!

 • "...άπειρων πρωταγωνιστών..."

- Ποιοι είναι οι "άπειροι πρωταγωνιστές"; Γιατί πάλι μας αφήνει κενά; Μήπως είναι οι "γνωστοί άβουλοι πρωταγωνιστές", τους οποίους ο ίδιος προπαγάνδιζε επί 40 μέρες, ώστε να ξεφουσκώσουν τα μπλόκα αναίμακτα;

Μετά από 40 μέρες ανακάλυψε τους ....άπειρους πρωταγωνιστές; Τι δημοσιογράφος είναι; Το afo αν διάβαζε, θα είχε στο πιάτο τους "άπειρους πρωταγωνιστές", πολύ νωρίτερα...!

 • "...μια κυβέρνηση που αποδεικνύεται μετρ της προπαγάνδας...".

- Ποιος άραγε, ήταν ο Δούρειος Ίππος της Κυβερνητικής προπαγάνδας; Σας έρχεται κανένα όνομα στο μυαλό;

Βρε ποιος νά 'ναι.... Βρε ποιος νά 'ναι...

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΘΕΙΟΣ

Αλλά ...έτσι γίνεται πάντα: Η χήρα που έκανε το "έγκλημα", ρίχνει το περισσότερο κλάμα στην ...κηδεία, για να διώξει τις υποψίες από πάνω της: